GULD til U16C – TILLYKKE

Kokkedal’s U16C hold havde en rigtig fin oplevelse i Roskilde i søndags.  Vi skulle spille om Guldet i Landsdelsfinalen, og samtidig forsøge at kvalificere os til Landsfinalen.

Første match blev spillet mod CGC Ishøj, og første bold bestående af Victor Friis Gullaker, Magnus Axelsson og Christopher Lindeman, gik ud kl. 0930.  Frederik Basbøll var reserve.  Victor og Christophers bolde bølgede frem og tilbage, mens Magnus stille og rolig dominerede i sin.  Resultatet blev at Magnus vandt sin bold 7/5, Christopher kom sig ovenpå efter lidt frem og tilbage omkring turnen og vandt 4/3, og Victor clinchede sin til slut en meget spændende match 2/1.

Efter lidt hurtig frokost, og genemgang af hvem som skulle spille eftermiddags matcherne mod Sorø (vi baserede dette på hvem som havde spillet flest matches tidligere), blev vi enige om at Christopher var reserve og Frederik spillede.

Eftermiddagens matcher blev noget mere spændende, mod et oplagt Sorø.  Ingen af matcherne var givet ved turnen, og specielt Victors og Frederiks matcher var nogle rigtige nail-biters.  Magnus havde lidt mere styr på sin modstander, og var også den som vandt med størst margin.

Til slut, blev resultatet mod Sorø at Frederik tabte sin match 2/1, Victor vandt sin 3/2 efter en meget fin og stærk afslutning, og Magnus vandt med 4/3.

Billeder fra Regnspovehaven

Så overall en fantastisk flot dag og præstation, fra et hold som glæder sig meget til at spille Landsfinalen den 2.10 på Hjortekilde.

Vh,

Hans