SØLV til U16D – TILLYKKE

Kokkedal har gennem 2016 været repræsenteret i DGU Juniorholdsturneringens U16D ved Christoffer Bundgaard Madsen, Carl Magnus Ågren, Carl-Emil Holm og Oscar G. Christiansen. Forårets indledende matcher blev i sikker stil alle vundet, således at sommeferien kunne indtages med max-point og kvalifikation til landsdelsfinalen. De fire har ganske enkelt i suveræn og sikker stil, spillet intet mindre end “TV golf” i Søllerød, Hjortespring, København og ikke mindst vores egen Ecco Tour bane…
Landsdelsfinalen blev afviklet på Roskilde GK, hvor “København II” skulle stå for skud. Det blev en intens affære, hvor Oscar taber første match med 5/3 til en usvigelig sikker Københavner. Carl Magnus får energien godt ned i køllerne, retter op på sagerne, og vinder anden matchen med 4/3. Desværre er det ikke nok, da Københavneren i 3. bolden med 2up efter 14, slår sit green-bunker slag direkte i hul på 15., kommer 3up og reelt lukker matchen. Carl Emil fortsætter ufortrødent, men taber 2/1…  Tillykke til København som går videre til Landsfinalen…
Dermed blev det til en Runner-up sølv-medalje til de 4 musketerer i U16D, og et eventyr der sluttede på en sol-beskinnet søndag i september. Godt kæmpet drenge…
/ Søren