SØLV til U16C ved Landsmesterskabet

Sølv til Kokkedal Golfklubs Juniorer

Det går godt i Juniorafdelingen i Kokkedal Golfklub. Senest har U16C-drengene haft succes. Efter en lang sæson med puljekampe og mellemrunde kampe blev holdet for tre uger siden Sjællandsmestre.

Den forgangne weekend skulle der så spilles om Landsmesterskabet mod Randers. Det blev en tæt match, efter 1-1 i de to første bolde blev sidste match dormie til Randers efter 15. hul med 3 op og 3 tilbage. Holdkammarater, forældre med flere fulgte derefter i spænding den afgørende bold helt til 18. green, hvor Randers til sidst sænkede det afgørende put for sejren!

En runner-up plads som landets næstbedste U16C juniorhold må dog stadig siges at være flot gået. Tillykke til (fra venstre): Frederik Basbøll, Magnus Axelsson, Christopher Lindeman og Victor Friis Gulaker.

Golf Landsmesterskab 2016 - U16C

Af

Niels Axelsson