Onsdags-match – husk tilmelding..!!!

Hej Juniorer (- og jeres forældre)

Træningen har nu været i gang i et par uger, og på trods af påskens noget omskiftelige vejr, har det også været muligt at komme ud at spille. Vi går derfor ud fra, at I er i skarpeste form, når vi fra onsdag 26. april starter årets Onsdags-matcher.

Ganske som sidste år vil tilmelding alene ske via Golfbox *) med sidste frist om søndagen før, kl. 22. Herefter vil det ikke være muligt at tilmelde sig, og man kan heller ikke bare møde op og forvente at kunne deltage. Det skyldes ganske enkelt, at der ligger et stort koordinerings-arbejde i at lave startlisterne, da der meget ofte vil være andre junior-matcher samme dag, og deres starttider er ligeledes fastlåste (Elite/JHT/Minitour).

Sidste år var vi desværre ude for, at flere tilmeldte sig for så ikke at dukke op. Det betød, at der så stod en enlig junior på 1. tee uden nogen at spille med, og det kan man ikke være bekendt over for sine kammerater. Så tilmelder I jer (og det gør I jo), møder I også op.

Derfor, husk TILMELDING inden søndag kl. 22 og MØD OP til tiden om onsdagen – så får vi det alle meget sjovere.

Vi genintroducerer også Fællesspisningen, som vil finde sted den sidste Onsdags-match hver måned. Her vil Magnus/Mads finde på noget ekstra lækkert, og stadig til en pris på 50 kr. pr. junior.

På onsdag er det jo netop månedens sidste Onsdags-match, så TILMELD jer endelig til både matchen og Fællesspisningen (begge dele i Golfbox *), så vi kan få en rigtig god start på sæsonen.

Vi ses.

Bedste hilsener, Juniorudvalget

*) Login i Golfbox – Klik på ”Klubturnering” nederst i venstre side – Find herefter ”Junior 9/18/Par 3” på listen under den givne dato – Klik på ”Tilmeld online” til højre ud for det ønskede valg. Du modtager herefter en startid når startlisten ligger klar.